Lær vores konsulenter bedre at kende

Mød en MI Supporter


Mød Malene Kjeldsted

Jr. Construction Manager
”Det var overhovedet ikke planen, at jeg skulle havne midt i byggebranchen.”

Sådan fortæller 34-årige Malene Kjeldsted, der til dagligt arbejder som byggeleder hos vores samarbejdspartner Digital Realty. Da hun startede i MI Support for bare halvandet år siden, lå det nemlig ikke i kortene, at hun skulle ud og arbejde som konsulent på et byggeprojekt.
”Jeg havde siddet i administrative stillinger i rejsebranchen, inden jeg startede på MI Supports hovedkontor sidste år. Her blev jeg en del af administrationen, hvor jeg stod for at lave rapporter, salgs- og mødeoverblik og generelt at samle trådene fra uge til uge,” forklarer hun.

Starten på en uventet rejse

Da MI Supports salgsafdeling gentagne gange fik forespørgsler ind på administrative konsulenter til projekter, fangede det efterhånden Malenes interesse.

”I starten indebar det blot en række tasteopgaver, og jeg navigerede derfor mellem at være ude på projektet og inde på hovedkontoret. Før, jeg vidste af det, var jeg på projektet alle ugens dage.”

Malenes første projekt blev et stort nyt datacenter, hvor hun sad som projektassistent. Herefter rykkede hun op som projektleder på byggeriet af et nyt vagthus/reception, hvor hun i dag sidder som ansvarlig for både budget, tidsplan, koordinering og rapportering.

Trygheden i det utrygge

Tiden i MI Supports administration har givet Malene god indsigt i virksomhedens kerneværdier og forretningsmodel.

”Jeg ved, at salgsafdelingen altid arbejder målrettet for, at mine kompetencer kan komme i spil – f.eks. i forbindelse med projektskifte, eller når den nuværende opgave afsluttes. Naturligvis bliver jeg også selv involveret i processen, så vi i fællesskab kan finde det helt rigtige samarbejde.”

Meget tyder i det hele taget på, at arbejdet som konsulent og den lidt uforudsigelige hverdag passer godt til Malene. Samtidig ser hun store udviklingsmuligheder i den nye branche, hun er endt i:

”Der er så meget at lære og så mange spændende opgaver, der skal løses,” fortæller hun. ”Og lige nu trives jeg rigtig meget med at arbejde som konsulent!”
Dialog på hovedkontoret i MI Support

Er du vores nye kollega?

I MI Support er vi altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer, der har lyst til at blive en del af vores team. Vi har jævnligt ledige stillinger slået op, og ellers er du altid velkommen til at skrive dig op i vores CV-bank, som vi løbende screener for interessante profiler.

MI Support er en dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi tilbyder engagerede og gode kollegaer med fokus på udvikling og faglig sparring. Herudover har vi gode og stabile arbejdsvilkår, og vi lægger vægt på et rart arbejdsmiljø med hyppige sociale arrangementer.
Se vores jobmuligheder