Lær vores konsulenter bedre at kende

Mød en MI Supporter


Mød Daniel Aghdami

Construction Leader
”Jeg er kaospilot. Sådan har jeg altid været. Jeg kan godt lide, at der altid er noget at holde styr på, og der må godt være lidt pres en gang imellem.”

Sådan fortæller 27-årige Daniel Aghdami, der til dagligt arbejder som Construction Leader i MI Support.

I det daglige beskæftiger Daniel sig med alt fra sikkerhedsrunderinger og tilsyn til tidsplanlægning og koordinering af de mange forskellige aktiviteter på det projekt, han i samarbejde med Nordika er en del af.
”En god dag for mig er, når telefonen klinger lidt, og man kan løse en masse udfordringer,” forklarer han.

Med en uddannelsesbaggrund som byggekoordinator er Daniel god til at ”få puslespillet til at gå op”, når der opstår udfordringer på pladsen. Også når det skal gå rigtig stærkt, som det jo til tider skal på komplekse byggeprojekter.

En passion for uortodokst byggeri

At blive fagligt udfordret er noget af det, der især driver Daniels motivation.
Tidligere har han blandt andet arbejdet på Nyt Hospital Nordsjælland, hvor han havde en operationsstue som projekt. En ”spicy”, men ikke desto mindre spændende opgave.

”Jeg foretrækker faktisk, når der er nogle skærpende omstændigheder, og man skal sætte sig ind i reglerne,” forklarer han selv. ”For eksempel er jeg meget interesseret i jura og kan godt lide at læse op på det – derudover kan jeg også være lidt nørdet med tal.”

Daniel har desuden altid haft en drøm om at arbejde på nogen af de helt store og uortodokse byggeprojekter.

”En tidligere kollega fortalte mig i den forbindelse om MI Support, og jeg smed en ansøgning afsted tilbage i juli,” fortæller han. ”Nu har jeg så været her i fire måneders tid og er faldet rigtig godt til.”

God kommunikation giver glade kollegaer

Det, der særligt kendetegner Daniel og hans måde at arbejde på, er hans kommunikative evner.

”Jeg forsøger at formulere mig, så der kommer mindst muligt støj imellem. Det betyder, at budskabet ofte modtages på samme måde, som det bliver sendt.”

Samtidig har Daniel en personlig interesse for og viden om psykologi og kropssprog, som han helt naturligt anvender i hverdagen.

”Det første, jeg gør, når jeg møder folk – uanset om det er på arbejde eller i private sammenhænge – er at analysere deres adfærd og motivation. Derudfra tilrettelægger jeg så kommunikationen.”

På den måde oplever Daniel ofte at blive mødt med et smil blandt de mange forskellige folk på sit projekt.

”Så jeg er ikke i tvivl om, at det er en super effektiv tilgang.”
Dialog på hovedkontoret i MI Support

Er du vores nye kollega?

I MI Support er vi altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer, der har lyst til at blive en del af vores team. Vi har jævnligt ledige stillinger slået op, og ellers er du altid velkommen til at skrive dig op i vores CV-bank, som vi løbende screener for interessante profiler.

MI Support er en dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi tilbyder engagerede og gode kollegaer med fokus på udvikling og faglig sparring. Herudover har vi gode og stabile arbejdsvilkår, og vi lægger vægt på et rart arbejdsmiljø med hyppige sociale arrangementer.
Se vores jobmuligheder