MI Support logo
Lær vores konsulenter bedre at kende

Mød en MI Supporter

Mød Noreen Rakhange & Thomas Voldstedlund

Building Engineer & Mechanical Engineer
I MI Support har vi mange unge spirende talenter, der leverer et stærkt stykke arbejde ude på vores projekter.

Her kan du blive klogere på to af dem – nemlig Noreen Rakhange og Thomas Voldstedlund, der har været i virksomheden de sidste par år, og som begge har MI Support som deres første arbejdsplads efter endt studie.



26-årige Noreen er uddannet bygningsingeniør med speciale i HVAC og indeklima. 28-årige Thomas er uddannet maskiningeniør.

Gennem MI Support er de begge tilknyttet samme omfattende projekt i Bagsværd, hvor de er en del af commissioning-teamet på byggeriet af et nyt procesanlæg og integreringen i et eksisterende anlæg.
Sidste bindeled mellem designfase og construction site
På projektet har Noreen siddet som technical controller og hjælper nu også til i engineering management.

Helt siden projektets start har der været fart på: ”Parallelt med, at procesanlægget har været i byggefasen, har designfasen været ongoing – med ændringer, tilføjelser, og alt hvad der tilhører,” forklarer Noreen.

”Grundet de høje kvalitetskrav til procesanlægget, har det været væsentligt at sikre, at alle ændringer og tilføjelser på designet er blevet godkendt af kunden, inden det er blevet frigivet til construction. Jeg har siddet som ansvarlig samt kvalitetssikret, at isometrierne har været i overensstemmelse med PID’erne.”

Noreen har således været det sidste bindeled mellem designfasen og construction site. ”Det har krævet stor koordinering mellem kunden, 3D-designeren og smedene, som bygger procesanlægget.”
En kompliceret kvalitetsstyringsproces
Sammenlignet med Noreen, beskæftiger Thomas sig med opgaver lidt længere fremme i processen:

”Lige nu arbejder jeg som commissioning engineer, så jeg er inde over idriftsættelsen af hele fabrikken. Når byggeriet er færdigt, units er installeret, rør er svejst osv., står jeg for at planlægge ruterne for initialrengøring og samtidig sikre, at vi overholder kundens krav,” fortæller Thomas.

Efterfølgende kan rørene så blive skyllet, trykprøvet og dekontamineret. ”På den måde sørger vi for, at rørene bliver rengjort og klar til produktion.”

Stærkt samarbejde på tværs af teamet
Selvom Noreen og Thomas’ arbejds- og ansvarsområder adskiller sig en del fra hinanden, er der stadig behov for tæt samarbejde og videndeling for, at de hver især kan lykkes med deres opgaver. Derfor er de daglige tavlemøder om morgenen afgørende for, at alle i teamet får den nødvendige information.

”I den ideelle verden vil jo det foregå sådan, at Noreen informerer mig, når et system er mechanical complete. Herefter kan jeg begynde at tegne ruten op, så jeg ved, hvor vi kan fortsætte næste gang,” forklarer Thomas.

”Men det er som sagt i den ideelle verden. Det kan være lidt svært med det tempo, vi kører herude.”

At der ofte er fart over feltet på projektet, er dog ikke noget, der skræmmer hverken Noreen eller Thomas. Tværtimod.

”En god arbejdsdag for mig er, når der er mange bolde i luften, og det går stærkt. At jeg kan være produktiv, få noget fra hånden og få sat fluebenene – dét er fedt, synes jeg,” fortæller Thomas.

Noreen stemmer i: ”Jeg har det på samme måde. Jeg kan godt lide, når jeg når alle de mål, jeg har sat for dagen. Og så er det selvfølgelig rart, når man har haft en god dag med sine kollegaer,” forklarer hun.

”Alle på projektet er heldigvis så søde, og stemningen her på kontoret er generelt rigtig god,” er begge enige om.
Fra teori til den virkelige verden
MI Support er som sagt første arbejdsplads efter endt uddannelse fra DTU for både Noreen og Thomas, der nu har været i virksomheden og på det pågældende projekt i 1-2 års tid. En stejl, men ikke desto mindre spændende læringskurve for begge.

”I den tid, jeg har været her, har jeg lært meget om, hvordan det er at arbejde ude på rigtige projekter, om hvor hurtigt det kan gå, og om hvor mange krav, der stilles til byggeriet af et procesanlæg,” fortæller Noreen.

”Selvom det er mit første job, har allerede prøvet kræfter med flere aspekter i projektet, blandt andet i commissioning og engineering management. Det får jeg glæde af længere fremme i min karriere.”

Thomas oplever samtidig, at han kan koble meget af sin teoretiske viden fra studiet med sine opgaver på projektet:

”Man kommer jo med en uddannelse og en bred pallette af kompetencer, og så er det måske nogle af dem, der bliver taget i brug og bliver styrket, hvor andre lægges lidt i glemmebogen, fortæller Thomas.

”Men generelt føler jeg virkelig, at jeg har brugt meget fra min uddannelse. Især hele den mekaniske forståelse har gjort, at jeg har haft let ved at sætte mig ind i tingene.”
Et godt fællesskab i MI Support
I det hele taget er både Noreen og Thomas positive over deres nuværende roller på projektet såvel som at være en del af MI Support. Det på trods af, at de kun er fire kollegaer fra virksomheden tilknyttet det team, de til dagligt arbejder i.

”Selvom vi sidder ude på forskellige projekter og ikke altid ser hinanden så ofte, synes jeg, at vi i MI Support har et godt sammenhold og fællesskab,” fortæller Noreen.

Her gør det især en forskel med de sociale og faglige arrangementer. ”Og så at der indimellem kommer en kollega fra hovedkontoret forbi projektet med en hilsen. Det betyder meget for arbejdsglæden,” stemmer begge i.
Kontor personer

Er du vores nye kollega?

I MI Support er vi altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer, der har lyst til at blive en del af vores team. Vi har jævnligt ledige stillinger slået op, og ellers er du altid velkommen til at skrive dig op i vores CV-bank, som vi løbende screener for interessante profiler.

MI Support er en dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi tilbyder engagerede og gode kollegaer med fokus på udvikling og faglig sparring. Herudover har vi gode og stabile arbejdsvilkår, og vi lægger vægt på et rart arbejdsmiljø med hyppige sociale arrangementer.
en_USEnglish