Lær vores konsulenter bedre at kende

Mød en MI Supporter


Mød Daniel Steen Larsen

Sr. EHS Coordinator & Site Manager
”Selvfølgelig kan jeg træde i karakter, når det er nødvendigt. Men jeg gør altid mit bedste for at møde folk i øjenhøjde og få skabt en gensidig respekt med mandskabet på pladsen.”

Sådan fortæller Dan Steen Larsen selv om sit arbejde som sikkerhedskoordinator gennem MI Support.

”At have en pragmatisk og samarbejdsorienteret tilgang til sikkerhed er for mig at se langt mere effektivt end at agere politibetjent,” understreger han. ”Så det er sådan, jeg arbejder.”

Alt kan lade sig gøre

I øjeblikket er Dan i samarbejde med COWI ved at færdiggøre byggeriet af Bodil Eskesen Centret for Region Hovedstaden, hvor han har været med næsten siden begyndelsen for 4 år siden.

På projektet beskriver han selv sin vigtigste arbejdsopgave som ”at få tingene til at køre og gribe det, der falder mellem stigerne.”

Også i bogstavelig forstand, som det kan hænde, når mange forskellige faggrupper er i gang på samme tid.

I det hele taget har Dan en tendens til at tage mange forskellige opgaver på sig og har derfor også været ansvarlig for adgangskontrol og alarmerne på projektet.

”Jeg har den evne – eller det commitment, om man vil – at jeg favner meget. Alt kan lade sig gøre, er min indstilling,” forklarer han.

Vigtigheden af gode relationer

”Sikkerhed er sjældent et punkt, der vækker den helt store begejstring på en byggeplads. Derfor går det hele lidt lettere, når jeg får etableret en god relation til håndværkerne og byggeledelsen

Han har derfor en målsætning om at være 80% ude på pladsen og 20% på kontoret i løbet af en arbejdsdag.

”Samtidig er jeg sammen med byggeledelsen meget interesseret i at anerkende folk for deres gode arbejde – uanset om det er med pølsevogn, isbil, eller hvad vi ellers har haft. Jeg kan mærke, at det gør en stor forskel for samarbejdet på byggepladsen.”

Et anderledes syn på sikkerhed

Dan har været en del af MI Support i 15 år, men en karrierevej indenfor sikkerhedsfeltet har ikke altid ligget i kortene.

Oprindeligt er Dan udlært cykelmekaniker og har derudover beskæftiget sig en del med nedrivningsopgaver. De seneste 10 år har sikkerheden dog været hovedfokus i hans arbejdsliv.

”Det, der adskiller mig fra mange andre sikkerhedsledere, er, at jeg ikke har en akademisk baggrund. Jeg har naturligvis arbejdsmiljøkoordinatoruddannelsen, men har derudover ikke en baggrund som bygningskonstruktør eller lignende,” forklarer han selv.

Til gengæld har Dan selv prøvet at være en del af mandskabet og på den måde oplevet hele sikkerhedsaspektet fra et andet perspektiv.

”En indsigt jeg betragter som en stor fordel at have i mit arbejde som sikkerhedskoordinator den dag i dag.”
Dialog på hovedkontoret i MI Support

Er du vores nye kollega?

I MI Support er vi altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer, der har lyst til at blive en del af vores team. Vi har jævnligt ledige stillinger slået op, og ellers er du altid velkommen til at skrive dig op i vores CV-bank, som vi løbende screener for interessante profiler.

MI Support er en dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi tilbyder engagerede og gode kollegaer med fokus på udvikling og faglig sparring. Herudover har vi gode og stabile arbejdsvilkår, og vi lægger vægt på et rart arbejdsmiljø med hyppige sociale arrangementer.
Se vores jobmuligheder