Vores konsulentydelser

MI Support Construction tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor byggeri og sikkerhed.
Læs mere om vores ydelser og hvordan vores erfarne konsulenter, kan sikre at I får afdækket jeres behov og I når i mål med jeres projekt.

PROJEKTLEDELSE

Projektledere fra MI Support leverer projekter, der er afstemt i forhold til økonomi, tid og påkrævet sikkerhed. Det kræver et solidt forarbejde og udførlig dialog med bygherre. Denne dialog er essentiel fra starten, så forventninger afstemmes.

BYGGELEDELSE

Byggelederen er bindeled mellem rådgiver og udførende. Håndværkere og entrepriseejeres spørgsmål til tegningsgrundlag er en naturlig del af et byggeprojekt. I MI Support påtager vi os ansvaret og sørger for, at der er dialog gennem hele projektet.

BYGHERRERÅDGIVNING

MI Support Construction tilbyder bygherrerådgivning i alle faser af byggeriet. Vores bygherrerådgivere er vant til at færdes på byggepladser og kender til alle led i arbejdsprocesserne, der sikrer den bedste kvalitet og resultat.

HSE-LEDELSE

HSE-ledelse (EHS, SHE, QHSE) forebygger ulykker eller hændelser ved særlige opgaver og minimerer risici for skader under normale forhold. MI Support har erfaring med HSE under alle faser i byggeriet og efter handover.

TIDSPLANLÆGNING

Tidsplanlægning er en vigtig del af vores arbejde. Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte projekt og dets faser, når vi skal lave tidsplan for fx et byggeri.

FORANDRINGSLEDELSE

Ændres driften under et byggeri kan det betyde ændringer for medarbejderes vaner, rutiner og arbejdsgange. Vi har den erfaring det kræver, at opretholde tilfredshed blandt medarbejdere under forandringer.

ØKONOMI

I MI Support kan varetage hele eller dele af projektets økonomi. Under hele forløbet arbejder vores controller tæt sammen med enten projektlederen, byggelederen eller begge. Controlling skaber synlighed og bevidsthed omkring projektets status.

IKT-LEDELSE

Vores IKT-ledere tilrettelægger, koordinerer og leder det digitale samarbejde, når der skal bygges. Med en IKT-leder fra MI Support IT kan I sikre jer, at I opnår størst udbytte af den samlede anvendte teknologi.

Skal vi tage en snak om din virksomhed og jeres behov?

apartmentlightersuncalendar-fullpower-switchdiamondchevron-downchevron-down-circle