Om MI Support 2017-12-03T20:45:18+00:00

Om MI Support     |      Vision og mission      |      Strategi     |    Færdigheder     |     Sponsorater

MI Support A/S blev grundlagt som aktieselskab i år 2000. Virksomheden bestod af certifikatsvejsere, ingeniører og byggeledere. De var specialiserede i design, montage, validering, test og idriftsættelse af rør i procesindustrien. Kunderne var mejerier, øl/læskedrikproducenter samt pharmaceut- og kemivirksomheder.

I 2000 og frem til 2004 byggede MI Support A/S moduler og ventilmatrixer til den pharmaceutiske branche, mens der blev svejset rustfrie rør og udlejet montører med erfaring og viden omkring krav til hygiejne og renlighed i industrien. MI Support har tilbudt konsulentydelser til pharma-, mejeri- og levendsmiddelvirksomheder siden år 2000.

I dag er smedene blevet erstattet med bygge-, sikkerheds- og projektledere. MI Supports ingeniører har en helhedsorienteret problemløsnings tilgang og er ikke bange for at idégenerere.

Forretningen med udlejning af montører fra starten har været med til at danne det nuværende grundlag og netværk for udlejning af  konsulenter, bygherrerådgivere og underleverandører. Det som vi tilbyder til projekter i dag.

strategi
MI Support historie tidslinje